About me

I'm a freelance fashion photographer who has a passion for creative work from Belgrade, Serbia. I am inspired by people and their life stories as well as fashion itself. For that reason, I like to do portrait photography the most and record stories that remain eternal when I record them with the camera. In 2021 I finished my Master’s studies in architecture at the Faculty of Belgrade.

info@suncicazurkovic.com

  • “The content of a photograph reflects what lies in the photographer, because what we see indicates what we really are.” – Ernst Has
back to top
2023. / Beauty editing masterclass

Osnovne informacije o Masterclass-u

Nakon dugogodišnjeg rada i pregršt pitanja o mom načinu editovanja odlučila sam da napravim svoj PRVI MASTERCLASS vezano za editovanja lica u Photoshop-u gde ću sa vama podeliti sve svoje tajne i iskustvo rada u ovom programu. Kurs je organizovan kao 1:1 predavanje.

 

U studiu 46, smeštenom na adresi Jelisavete Andrejević 2 u Beogradu, organizujem Masterclass koji će vam omogućiti da savladate sve tehnike editovanja kože i šminke u fotošopu na naprednom nivou. Da biste se prijavili, potrebno je da posedujete osnovno znanje u fotošopu i da imate sopstveni laptop sa instaliranim programom Adobe Photoshop.

 

Tokom dva dana radionice, sa pauzom od minimalno pet dana, savladaćete sve tehnike koje su vam potrebne za usavršavanje vaših veština editovanja kože i šminke u fotošopu. Nakon završetka kursa, vaš napredak će biti praćen mentorstvom tokom narednih mesec dana, pružajući vam mogućnost da se konsultujete i pošaljete svoje radove na proveru.

 

Svaki polaznik će dobiti materijal za vežbanje, zajedno sa priručnikom koji će vam pomoći da usavršite vaše veštine i radni proces ali ujedno i da ne zaboravite naučeno.

Ne čekajte, prijavite se za Masterclass i postanite stručnjak za editovanje kože u fotošopu! U ponudi su dva paketa.

 

Tokom meseca Marta važi popust od 15% na sve prijave!

zašto mi je ovaj kurs potreban?

Ovaj je kurs kreiran tako da vas nauči najboljim tehnikama za retuširanja portreta, čime će vaše veštine retuširanja biti podignute na sasvim novi nivo. High-end fotografije u oblasti lepote su poželjan proizvod za reklamiranje luksuznih proizvoda, kao i za modne  magazine. U ovom dvodnevnom kursu naučićete napredne tehnike za retuširanje portreta koje će poboljšati lepotu, jasnoću i dinamičnost vaših fotografija, a pritom zadržati teksturu kože .

Kao retušer, važno je znati da lepota nije u stvaranju “lažne kože” ili uklanjanju svih nedostataka, već u uklanjanju negativnih elemenata i zadržavanju onoga što čini sliku lepom. Ovaj kurs će vam pružiti prave tehnike kako biste uštedeli vreme i postigli savršene rezultate.

 

Ovaj napredni kurs pokriva sve, od potpuno detaljnog vodiča za frekvencijsku separaciju (frequency separation), do oblikovanja lica i korišćenje tehnika konturisanja (dodge and burn).

 

Naučićete svaki korak procesa retuširanja detaljno, od početka do kraja, što ga čini idealnim kursom za one koji imaju neko iskustvo u Photoshopu.

 

Kurs uključuje detaljne tehnike za retuširanje portreta, a naučićete kako da svoje slike podignete na svetski nivo.

paketi

FAQ/odgovori na najčešće postavljena pitanja

kome je ovaj kurs namenjen

Ovaj kurs je namenjen svakoj osobi koja je već delimično upoznata sa radom u Photoshop-u i ljudima koji žele da usavrše svoje znanje u oblasti editovanja portreta i šminke u ovom programu. Kurs usko obuhvata beauty editovanje portreta i na kursu ćete naučiti sve tehnike za obrađivanje vaših fotografija i zagarantovano ćete podići kvalitet svog rada na jedan viši nivo!

koliko ljudi može da prisustvuje

Kurs je organizovan kao 1:1 predavanje kako bi svaki polaznik mogao da usvoji znanje maksimalno. U ovom slučaju imaćete priliku da pitate sve što vas zanima i dobićete odgovore na vaša pitanja.

koliko predznanja moram da imam

Potrebno je da ste već probali samostalno da radite u ovom programu i da ste upoznati sa njegovim Interface-om kao i čemu služi koja alatka kako biste mogli da pratite rad na ovom kursu.

Šta je potrebno sve da imam od opreme za rad

Potrebno je poneti lični laptop kao i imati obavezno instaliran Adobe Photoshop. Najpoželjnije je imati što noviju verziju programa. Takođe moguća je pomoć oko instalacije legalnog programa za rad pre početka kursa uz dobijene instrukcije.

Kako je organizovan kurs i da li mogu da ga prilagodim sopstvenim obavezama

Kurs traje dva dana po 2.5h ili 3h u zavisnosti od odabira kursa. Razmak između dva časa će biti minimum 5 dana kako bi polaznik mogao da provežba naučeno na zadatom materijalu. Takođe moguće je prilagođavanje termina vašim obavezama.

Kako funkcioniše uplata i da li je moguće plaćanje u ratama

Kurs je moguće uplatiti na dva načina

  1. Po završetku prvog časa uplata celokupne sume
  2. Nakon zaršetka časova iz dva dela

Da li treba da donesem svoje fotografije

Sav materijal za rad dobijate na času. Ukoliko imate potrebu da postavite određena pitanja u vezi vašeg dosadašnjeg rada možete doneti fotografije na konsultacije.

Koliko će kurs biti dostupan

Kurs zvanično počinje 8.4.2023 a trajaće od tog datuma pa nadalje.

Prijavi se ovde

Selected Value: 0
You don't have permission to register